Homoseksparking E34 ter hoogte van Oud-Turnhout meer gecontroleerd

Hoe spannend ook, seks in een wagen of in park(ing)bosjes is openbare zedenschennis. Omdat de parking aan de E34 ter hoogte van Oud-Turnhout bekend staat als seksontmoetingsplaats voor homo’s en dat voor overlast zorgt, heeft Lokale Politie Turnhout beslist meer te controleren.

“Parkingseks zit in de lift”, zegt commissaris Jef Verheyen van de lokale politie in Turnhout. “De jongste maanden kregen we meerdere klachten. Leden van ons zedenteam gingen begin deze week in een anoniem voertuig poolshoogte nemen. Ze troffen zelfs masturberende mannen naast de snelweg aan.”

“Het is niet de bedoeling een heksenjacht te openen op homo’s. Wie intieme contacten heeft op openbare plaatsen, maakt zich schuldig aan openbare zedenschennis. De processen-verbaal worden overgemaakt aan het parket. Wie betrapt wordt op sluikstorten, riskeert een maximale boete van 250 euro.”

“Kinderen hoeven aan vijver geen stoeiende naakte mannen te zien”, Gazet van Antwerpen, 17.07.2010

“Hoi, ik rij deze voormiddag naar de Mellevijver. Wil daar bevredigd worden door een geile gast. Ben er rond de middag.” Wie Mellevijver en seks ingeeft in Google kan tientallen van dergelijke berichten vinden.

De parking langs de E 34 die grenst aan de Mellevijver, staat al jaren bekend als de zogenaamde homoparking. Duik de bossen in en de kans is heel groot dat een andere man uw voorbeeld volgt in de hoop zijn lusten te kunnen botvieren.

Wie het toch waagt om de bossen in te gaan, kan er ook niet naastkijken. Honderden stukgescheurde condoomverpakkingen, hopen papieren zakdoekjes, gebruikte en ongebruikte rubbertjes, latex handschoenen of seksboekskes. De bomen die het meest gebruikt worden om van dattum te doen, zijn ook gemakkelijk herkenbaar aan de voetsporen in het zand en de geringe begroeiing aan de stam.

“Het is de voorbije maanden echt uit de hand aan het lopen”, zegt een bevoegde commissaris. “Ik dacht eerst ook vooral ’s avonds en

’s nachts, maar zelfs op klaarlichte dag gebeurt het. Wat mij vooral stoort is dat er aan de Mellevijver heel veel spelende kinderen rondlopen. Ik wil niet dat die geconfronteerd worden met een naakte man of een hevige stoeipartij. Daarom gaan we intensieve controles uitvoeren.”

“We weten dat het moeilijk zal worden om ze op heterdaad te betrappen, maar het mag ophouden. Het is zelf de jongste tijd zo erg dat mannen openlijk de liefde bedrijven op de picknickbanken. We hebben wel van enkele homo’s gehoord dat ze blij zijn dat we gaan optreden.”

Camerabewaking

Naast de intensieve controles, gaat de politie ook bekijken of het mogelijk is om bewakingscamera’s te hangen. Ook de lage struiken en het onkruid zullen verwijderd worden zodat er meer doorkijk is. toon verheijen

ll De eigenaar van de bossen naast de Mellevijver en de parking van de E 34 is een man uit Turnhout. “Deze smeerlapperij hoort absoluut niet thuis op mijn domein”, zucht de man. “Ik klaag dit al jaren aan. Ik begrijp eigenlijk niet wat mensen bezield om er daar zo’n smeerboel van te maken. Het is echt vies en smerig. Ik ben zelf al eens ter plaatse geweest en was er niet goed van. Ik ben blij dat de politie nu actie gaat ondernemen. Hopelijk helpt dat ook een beetje, want het mag echt wel gaan ophouden.”

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Homoseksparking E34 ter hoogte van Oud-Turnhout meer gecontroleerd

  1. Pingback: Homoseksparking E34 Mellevijver / Oud-Turnhout: 2 processen-verbaal opgesteld | Lacquemant

  2. Pingback: Acties doen tegen homoseks doen overlast parking E24 Oud-Turnhout dalen | Lacquemant

  3. Pingback: Acties tegen homoseks doen overlast parking E24 Oud-Turnhout dalen | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s