Alexandra Potvin en Suzy Rombouts, beiden exen van Yasmine, zijn koppel

Radiomadame Alexandra Potvin en Suzy Rombouts vormen een koppel. Niets speciaals, behalve dat beide dames exen zijn van Hilde Rens, a.k.a. Yasmine. Dat staat in Story.

Twee exen van Yasmine zijn koppel

Alexandra Potvin en Suzy Rombouts vormen een koppel. Daar is niets vreemds aan, ware het niet dat beide vrouwen ooit ook een relatie hadden met de overleden zangeres Yasmine.

Suzy Rombouts was samen met Yasmine voor de zangeres een relatie kreeg met Alexandra Potvin (44). ‘Ik ben vijf jaar samen geweest met Hilde (echte naam van Yasmine, nvdr.), maar dat moest allemaal verzwegen worden, want ze had toen nog niet bekend gemaakt dat ze lesbisch was. Het was echt geen gemakkelijke periode’, vertelt Rombouts in het weekblad Story.

Toen Yasmine vorig jaar overleed, had Rombouts al een tijdje een relatie met Potvin. ‘Hilde wist dat we samen waren en gunde ons dat ook volledig.’

Rombouts heeft bijzonder geleden onder de plotse dood van Yasmine. ‘Iedereen was met mij begaan omdat ze wisten dat ik een relatie had met Hilde, maar niemand stond stil bij het verdriet van Suzy’, legt Potvin uit.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Muziek, Radio, Televisie, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s