Strantwerpen 2010 op ’t Eilandje (Kattendijkdok – Westkaai), start op 30 april

Na een jaar afwezigheid is Strantwerpen terug. En wel op ’t Eilandje. Strantwerpen start op 30 april. Net als vorige keren zal Velvet Group (Velvet Lounge, Stereo Sushi, Bar Bilbao, Cityzen, Pure) deze zomerbar uitbaten.

Strantwerpen naar ’t Eilandje, Willem Bruyndonx, Het Laatste Nieuws, 14.04.2010.

[…]

“Strantwerpen bestaat ondertussen vier jaar. De belangrijkste peiler blijft het gevoel creëren van vakantie in eigen stad”, bevestigt Mark Van Win van Velvet group. “Jong en oud, bezoeker en bewoner, student en werknemer kunnen op een unieke locatie aan het water genieten van het uitzicht, de zon en de rust in combinatie met een hapje en een drankje. En dat op elk moment van de dag.”

“Ons strandpaviljoen opent zijn deuren op 30 april en sluit op 31 augustus. Met een exotisch terras, een uitnodigend zandstrand en een gigantische buitenbar zijn wij klaar om opnieuw duizenden zonnekloppers te verwelkomen. Ons nieuwe project is gelegen op privéterrein. Dat opent mogelijkheden. We kunnen nu ook evenementen tot 500 personen organiseren. Strantwerpen – The Resort Experience kan perfect functioneren als een exclusieve gastlocatie voor allerhande events, zoals modeshows, bedrijfs- en privéfeesten. Ons team staat klaar om elke behoefte, groot of klein, in te vullen”, besluit Mark Van Win.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Horeca en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Strantwerpen 2010 op ’t Eilandje (Kattendijkdok – Westkaai), start op 30 april

  1. Pingback: Strantwerpen voor 3 jaar naar Westkaai « Lacquemant

  2. Bert zegt:

    Benieuwd of er met de buurtbewoners is rekening gehouden…

  3. Pingback: Strantwerpen: Zumba op zaterdag | Lacquemant

  4. Pingback: Strantwerpen: betaal inkom, drink wat en laat je tafel wegnemen “omdat andere klanten ze nodig hebben” | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s