Huis van Yasmine en Marianne Dupon staat te koop voor 360.000 euro, dochter Ella-Louise heeft voogd

Het huis waar Hilde Rens (Yasmine) en Marianne Dupon woonden, is te koop gezet. Dat bevestigt vader Walter Rens in Het Laatste Nieuws. “Het was de voorbije maanden al helemaal leeggehaald. Gelukkig hebben we nog wat spulletjes van Hilde kunnen recupereren: wat kleren en schoenen. Ook de piano die we 15 jaar geleden voor haar kochten, hebben we terug. Vooral die was belangrijk voor ons.” Dochter Ella-Louise Rens kreeg intussen een voogd. Yasmine ontmam zich op 25 juni 2009 het leven. De vraagprijs voor het huis is 360.000 euro.

Huis van Yasmine en Marianne Dupon staat te koop, Annick Grobben, Het Laatste Nieuws, 25.03.2010

[…]

Het huis waar nu een opvallend geel ‘Te Koop’-bordje ophangt, staat in de Boniverlei in Edegem. De vraagprijs voor de losstaande woning bedraagt 360.000 euro. “Hilde en Marianne hebben dat destijds nog samen gekocht”, zegt vader Rens. “Omdat ze nog niet feitelijk gescheiden waren toen ons Hilde stierf, is Marianne nu eigenares en staat het haar vrij om het te verkopen.”

Dat ook een ándere woonst van Yasmine verkocht wordt, ligt bij haar familie moeilijker. “Hilde kocht destijds, nog vóór ze Marianne leerde kennen, een appartement aan de Hofgracht in Edegem”, zegt Walter Rens. “Dat betaalde ze helemaal zelf en daar wordt nu 180.000 euro voor gevraagd.”

Spaarboekje

“We hebben nog één zekerheid”, zegt de familie van Yasmine. “Eind vorig jaar zorgden we er via de vrederechter voor dat Ella-Louise (het dochtertje van Hilde en Marianne, red.) een voogd heeft. Dat meisje is nog maar drie jaar en beseft niet wat er gebeurt. Het is nodig dat iemand haar financiële situatie in de gaten houdt. Een deel van het geld dat die woningen opbrengen, is dus wel degelijk voor haar. De dag dat Ella-Louise achttien wordt, zal ze een mooie spaarboek hebben. Dat vonden we belangrijk, want tegen die tijd zijn we er misschien niet meer. Dat Ella-Louise het later goed zal hebben, geeft ons toch een béétje rust.”

Het huis aan de Boniverlei werd na het overlijden van Yasmine een tijdlang verzegeld op vraag van haar ouders. “We hadden geen andere keuze. Iedereen liep daar zo maar binnen en buiten, we wilden dat niet. Daar stonden persoonlijke, waardevolle spullen van ons Hilde. Wat als er een dief kwam? Dan waren we ook dàt nog kwijt. Maar nu is alles weg. Wat overblijft, is niet meer dan een leeg huis.”

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Media, Muziek, Televisie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Huis van Yasmine en Marianne Dupon staat te koop voor 360.000 euro, dochter Ella-Louise heeft voogd

  1. Pingback: Alexandra Potvin en Suzy Rombouts, beiden exen van Yasmine, zijn koppel « Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s