So You Think You Can Dance: van 25 naar 18 liveshowfinalisten

Danswedstrijd So You Think You Can Dance maakt zich op voor de reeks liveshows, vanaf zondag 11 oktober vanuit Hilversum. Het werd tijd. Want eerlijk gezegd vind ik na jaren van het hetzelfde de eliminatieafleveringen in zulke programma’s een beetje beu. Maar nu dus tijd voor het serieuze werk: de kandidaten zitten (zaten) in Los Angeles.

Choreograaf Michael Jackson traint dansers ‘So You Think You Can Dance’

‘So You Think You Can Dance’: Dennis Weening en An Lemmens (foto: vtm) Met 30 zijn ze nog… de dansers die nu zondag om 20u00 hun opwachting maken bij ‘So You Think You Can Dance’. Samen met An en Dennis vliegen ze naar het mekka van de dans : Los Angeles. Slechts 18 van hen stoten volgende week door naar de eerste live show.

Dat zijn voor de energieke dansers fel gegeerde plaatsen en ze halen in deze aflevering dan ook alles uit de kast om juryleden Jan Kooijman, Nicky Vernieuwe en Dan Karaty te overtuigen van hun kunnen.

Tijdens dit bootcamp in Los Angeles staan de dansers verschillende opleidingen te wachten. De eerste is er één van niemand minder dan Travis Payne, de regisseur van Michael Jackson’s laatste show ‘This Is It’ en tevens de vaste choreograaf van de overleden poplegende. Met hem kunnen samenwerken als danser is een droom … een droom die slechts enkelen zullen kunnen realiseren. Want alleen voor de groep dansers die een street-choreo op Santa Monica Boulevard wint, is deze eer weggelegd.

De dansers gaan ook op workshop in de dansstudio van Debby Allen, die wereldberoemd raakte door haar rol in de hitserie ‘Fame’. Daar staat ook Kherington Payne hen op te wachten, die een heuse dans-ster is geworden sinds haar deelname aan ‘So You Think You Can Dance’ in de States en die binnenkort te zien is in de filmzalen in de remake van ‘Fame’.

Maar dan breekt het pijnlijke moment van de waarheid aan… Zal de zelfverzekerde Lorenzo doorstoten naar de lives? Is Jacob écht zo veelzijdig als danser? Overleeft de Vlaamse Oona dit bootcamp in Los Angeles ondanks haar gekneusde rib? Blijven de Leuvense Saartje en Bruno ook na deze ronde nog samen? … het wordt zondag ijzingwekkend spannend bij de passionele dansers van ‘So You Think You Can Dance’.

‘So You Think You Can Dance’, zondag 4 oktober om 20.00 uur op vtm.

Dit bericht werd geplaatst in Televisie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op So You Think You Can Dance: van 25 naar 18 liveshowfinalisten

  1. Pingback: So You Think You Can Dance: Michael Iongbloed: video « Lacquemant

  2. Pingback: So You Think You Can Dance Nederland-België 2009: de liveshowkandidaten « Lacquemant

  3. Pingback: So You Think You Can Dance liveshow zondag 11 oktober 19.40 uur: dansen in duo’s « Lacquemant

  4. Pingback: Foto’s So You Think You Can Dance 11 oktober 2009 « Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s