WildmanT Ball Lifter: Gay Mens Underwear


Andrew Christian doet het met Show-It Technology
, aussieBum verkoopt Wonderjocks, en WildmanT ontwikkelde de Ball Lifter, een kruising tussen een jockstrap en een cockring. Om je bobbel goed te kunnen showen.

WildmanT is de ondergoedlijn van Tim Wildman, een homoseksuele dertiger die een bezigheid zocht voor zijn terminaal zieke moeder. Hij startte WildmanT, een website waarom tweedehands kleding werd verhandeld. Maar Wildman – zo heet ie écht – wilde als ondergoedliefhebber en fashion designer zijn eigen collectie. Het volledig interview lees je hier.

Lust lift us up where we belong

Als een typisch Amerikaanse selfmade man poseert Wildman zelf om zijn goederen te promoten. En omdat hij niet zo enorm geschapen is als de ‘grote modellen’, zocht hij een manier om inhoud te faken. En zo kwam hij bij het concept van Ball Lifter terecht.

Het grote voordeel van de Ball Lifter lijkt ons dat hij niet vast aan je slip, boxer of bikini brief vast hangt. Je kan hem afzonderlijk dragen, zodat je niet verplicht ben je ballen in te binden zoals bij Andrew Christian.

Het is natuurlijk ook slim gezien van Wildman. Wie afzonderlijke verkoop zegt, zegt ook twee prijzen. De Ball Lifter kost US$ 16, 18 of 20, naargelang het model. Tja, het kost om er sexy uit te zien.

Gay Mens Underwear

WildmanT promoot zijn lijn als ‘ondergoed voor de homoman’, omdat die nu eenmaal meer vatbaar is voor zulke ijdelheden. Ook hetero’s mogen zijn producten kopen, maar Wildman ziet het als een statement. Hij wil geen non-homobedrijf worden gewoon om betere cijfers te halen.

Bekijk de website, WildmanT biedt leuke dingen voor de mensen aan, tegen een redelijke prijs. Vooral omdat nu de dollar laag staat tegenover de euro!

Dit bericht werd geplaatst in Fashion, Holebi, Internet en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op WildmanT Ball Lifter: Gay Mens Underwear

  1. Pingback: Andrew Christian @ NaviGAYtion 2008: bottoms up! (+ video) « Talk of the Town

  2. Pingback: WildmanT The Ball Lifter Protruder & The Ball Lifter Protruder 2 (NSFW) « Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s