Lunchtip: Da Giovanni

Voor de echte Antwerpenaar heeft de pizzadriehoek (de strook pizzeria’s in de Jan Blomstraat aan de Groenplaats) geen geheimen meer. De Italianen roepen je op straat binnen om een stukje lekkers te eten en geuren bedwelmen je. De capo di tutti capi is natuurlijk pizzeria Da Giovanni.

Rode ruiten

De gezellige Italianen hebben twee retro Italiaanse restaurantjes (denk ruiten tafellakens) in hun bezit en draaien de pizza’s voor je neus. Als je een beetje geluk hebt dan zie je zelfs de zoon des huizes, een schattig kind van tien jaar, het pizzadeeg in de lucht gooien.

De kaart

Da Giovanni is natuurlijk ook een populaire toeristententent, maar daar merk je ’s avonds niet zo veel van. Heb je geen zin in pizza, kan je natuurlijk een van de heerlijk ovengerechten of antipasti proberen. Probeer zeker eens de tris speciale, een combinatie van lasagna, cannelloni en tortellini.

Waar voor je geld

De prijzen zijn heel schappelijk, pizza’s kan je al krijgen vanaf €4.80, de tris speciale krijg je voor €9.80. Heb je nog een studentenkaart, dan krijg je nog eens een vaste korting van 20% op de hele rekening. Reservaties zijn meestal niet nodig, maar speel je liever op veilig, dan kan je zowel online als telefonisch reserveren.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Horeca. Bookmark de permalink .

5 reacties op Lunchtip: Da Giovanni

 1. Pingback: Vapiano « Talk of the Town

 2. Kevin Wuyts zegt:

  Inderdaad maar een pizza van Da Giovanni is wel lekkerder dan Vapiano mijn gedacht en er is altijd plaats. Je moet wel het geroep van de drukke Italianen erbij nemen natuurlijk :-).

 3. Benjamin zegt:

  Over smaken… 🙂

  Ik ben niet de grootste pizza-eter.

 4. janien zegt:

  @Benjamin
  … ik ook niet, maar die tris speciale die Emanuel aanbeveelt, wil ik wel eens proeven.

 5. Sara zegt:

  Pizza
  lekker, lekker, …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s